Wil je ook regelmatig tips per email ontvangen die ervoor zorgen dat je je weer gelukkig voelt omdat je (de goede) keuzes kunt maken?
Workshops & Trainingen
Groepstraining krachtige keuzes
Lees verder
Workshops & Trainingen
Workshop Keuzes maken hét verschil
Click Here

Workshops & Trainingen

Hoe zou het voor je zijn als je weet hoe je de beste keuze maakt voor jezelf? En als je je dit zou doen met een paar vrouwen die op zoek zijn naar exact hetzelfde als jij?

Je wil de regie weer terug over je leven. Keuzes maken waar jij happy van wordt. Overzicht over je leven en een hoofd met  een normale hoeveelheid gedachtes per minuut. En nu is de tijd gekomen dat je daar echt aan gaat werken. Nu ga je keuzes maken om dat te bereiken. Je motivatie was nooit eerder zo groot.

En dat is mogelijk!

Regelmatig geef ik workshops en trainingen waarin je leert hoe je keuzes moet maken, knopen kunt gaan doorhakken en besluiten nemen. Want ook jij kunt een verandering maken in je leven waardoor je veel meer energie krijgt en waardoor je weer blij bent met elke nieuwe dag. 

Voor specifieke informatie over een van beiden, kun je verder lezen op de desbetreffende pagina.

Workshop "Keuzes maken hèt verschil"

Vind jij het ook zo lastig om te kiezen voor jezelf? Dan is de Workshop Klaar om te kiezen dé oplossing voor jou!

In deze workshop deel ik de meest waardevolle ervaringen en tips uit mijn coachingtrajecten van de afgelopen jaren. Daarbij krijg je zicht op de DO’s and DON’T’s van keuzes maken. Aan het eind van de workshop krijg je een stappenplan mee om hier thuis mee aan de slag te gaan. Met al deze tools en na een bovendien gezellige middag, vol energie en met de nodige humor, gaat het jou lukken om de juiste keuze voor jou te maken, zodat je weer focus hebt en uitzicht op een gelukkiger leven.

Groepstraining "Krachtige keuzes"

Kies voor jouw ideale leven in mijn trainings-4-daagse.

Ben je klaar met dat lamgeslagen, energieloze gevoel en de tijd die maar doortikt? Wil jij ook die krachtige keuzes leren maken, die ervoor zorgen dat je weer bergen energie hebt en het leven weer omarmt?

Meest gestelde vragen bij groepstrainingen en workshops

Een trainingsgroep is max. 8 personen groot. Dit is precies goed om met elkaar een groep te vormen, eventueel subgroepjes te vormen voor sommige oefeningen en om van elkaar te leren.

Ja, je krijgt na elke trainingsdag huiswerk mee. Dit staat ook nog een keer in de mail die ik na afloop van elke trainingsdag stuur.

Ja, dat kan. De gehele training kost €395,- (voorafgaand aan de training), of €210,- in 2 termijnen (de eerste termijn voorafgaand aan de training).

Een groepstraining  is algemener dan een individueel traject, waarin je echt je persoonlijke situatie en issues uitdiept en oplost. In een groepstraining komen de veelvoorkomende situaties ter sprake, situaties die iedereen herkent, dat schept verbinding en het maakt dat je voelt dat je daarin niet alleen staat. Wat ook nog een voordeel is van een groepstraining, is dat de deelnemers zoveel van elkaar leren; inzichten, praktische tips en oplossingen. Dat is heel waardevol.

Recensies

Blog

De Keuzecoach
Jill Siereveld
Hoorn 368
2404 HL Alphen a/d Rijn

E. info@dekeuzecoach.com
T. +31(0)6 48154763