Wil je ook regelmatig tips per email ontvangen die ervoor zorgen dat je je weer gelukkig voelt omdat je (de goede) keuzes kunt maken?
Workshop Keuzes maken het verschil
Wil jij ook die krachtige keuzes leren maken, die ervoor zorgen dat je weer bergen energie hebt en het leven weer omarmt?

Keuzes maken hèt verschil!

Vind jij het ook zo lastig om te kiezen voor jou?

Je weet oprecht niet wat je wilt

Wel voel je hel duidelijk dat je het anders wil; het leven dat je nu leidt is niet langer bevredigend voor je. Sterker nog, je voelt je soms niet eens gelukkig meer. En die onrust die je daardoor steeds onderhuids voelt maakt dat niet beter. Maar wat en hoe?

Je staat voor een keuzemoment in je leven

Maar hoe moet je kiezen voor het juiste? Waar baseer je dat op? Wat is het effect of je naasten? Stel dat je kiest voor het ene en achteraf krijg je er spijt van. Wat dan?

Je twijfelt al een tijdje over bepaalde zaken in je leven

Je weet dat je een keuze moet maken maar je durft niet, juist door die twijfel. Want ‘bij twijfel niet inhalen’ toch? 24/7 ben je er mee bezig, het is intussen zo erg dat je helemaal lamslaat en niks meer doet, kúnt doen, tot je je keuze hebt gemaakt.

En nu is het mijn tijd!

De kids zijn iets groter, je hebt je moederrol altijd voor 100% op je genomen en met veel plezier, maar nu ben jij aan de beurt. Maar wat wil je eigenlijk? Weet je nog wat je leuk vindt, waar je energie van krijgt, wie je was en bent?

Tijd voor actie!

Hoog tijd om hier snel mee aan de slag te gaan. Zo lang als jij in deze situatie blijft, zo snel tikt de tijd door en voor je het weet ben je weer een jaar verder. En als je daarop terugkijkt zul je dat met verschrikkelijk veel spijt doen. Waarom heb je niet eerder gekozen voor een leven dat je past, waar je gelukkig mee bent en voldoening uit haalt?! Daarbij kun je door hoe je je nu voelt allerlei stressklachten krijgen, dus je gezondheid staat ook nog op het spel. Tijd voor actie!

Keuzes maken is niet makkelijk maar het is zeker te leren.

Want hoe zou het voor je zijn als je weet hoe je de beste keuze maakt voor jezelf?

Dat je zelf kiest voor het leven dat je wil leiden. Dat je je gewaardeerd voelt, het gevoel hebt dat je iets bijdraagt, dat je verschrikkelijk blij en vrolijk wordt van de dingen die je doet en dat je weer veel meer energie hebt. Als je daaraan denkt, wil je toch direct met je leven aan de slag?!

En dat is mogelijk!!

In deze workshop deel ik de meest waardevolle ervaringen en tips uit mijn coachingtrajecten van de afgelopen jaren. Daarbij krijg je zicht op de DO’s and DON’T’s van keuzes maken. Aan het eind van de workshop krijg je een stappenplan mee om hier thuis mee aan de slag te gaan. Met al deze tools en na een bovendien gezellige middag, vol energie en met de nodige humor, gaat het jou lukken om de juiste keuze voor jou te maken, zodat je weer focus hebt en uitzicht op een gelukkiger leven.

Deze workshop heeft maar een beperkt aantal plaatsen. Dus wees er snel bij en reserveer vandaag nog!

Waarom zou je niet komen:

 • je vindt het veiliger om nog in je comfortzone te blijven, ook al wordt je er ongelukkig van
 • je denkt dat jouw eigen manier van kiezen toch nog altijd de beste is (ook al doe je er wel heel lang over en heb je die keuze nog steeds niet gemaakt)
 • je gelooft niet dat jouw moeite met kiezen iets met jou te maken heeft maar alleen met deze situatie.

Waarom je móet komen:

 • je wil niet langer excuses bedenken om maar geen keuze te maken
 • je bent nieuwsgierig wat er kan gebeuren als je zo doorgaat
 • je wil starten met inzicht in jouw eigen proces voor wat betreft kiezen voor jezelf
 • je wil dat stappenplan hebben zodat je vooruit kunt

Wat levert het je op

 • Focus: is kiezen werkelijk een keuze
 • Inzicht in wat kiezen voor jezelf zo moeilijk maakt
 • Inzicht in wat er gebeurt als je niet voor jezelf kiest
 • Kennis over hoe de meeste mensen tot een keuze komen
 • Vertrouwen in wat de juiste manier is om tot een goede keuze voor jou te komen.

Praktische details

 • Van 19.30 – 21.30 uur
 • <Volgt zodra deze bekend is>
 • investering: slechts € 15,-
 • Incl. koffie/thee
 • Incl. stappenplan

Reserveer hier jouw plek!

Wil je ook eindelijk kunnen en durven kiezen voor jezelf? Wacht dan niet langer!

Niets menselijks is mij vreemd. Ook ik heb diverse malen op het punt gestaan waar jij nu op staat. Ik stelde het maken van een keuze (voor een gelukkiger leven voor mezelf) uit. Het was nog niet de juiste tijd, eerst nog even de feestdagen, dat project afronden, op vakantie, wachten tot een kind doorsliep etc.

Maar wat kostte het mij? Slapeloze nachten, stressklachten, zoals hoofdpijn en een kort lontje, heel gezellig voor mijn omgeving. En ik raakte steeds meer het overzicht kwijt over mijn leven en mij.

Op enig moment móest ik wel een keuze maken omdat het niet goed ging met mijn gezondheid en ik doodongelukkig was met hoe het nu ging. Ik heb toen ontdekt hoe ik kwam tot de juiste keuze, de keuze die ik met mijn hart heb gemaakt. Als ik dat met mijn logische verstand had gedaan, was ik op een heel ander pad gekomen, één waar ik ook niet gelukkig zou zijn geworden.

Deze ervaringen, samen met de succeservaringen van mijn cliënten van de afgelopen jaren heb ik omgezet in deze workshop.

En dat is waar jij bij kunt zijn.
Voor de investering hoef je het niet te laten.
Dus schrijf je in en kies voor jezelf!

Recensies

Meest gestelde vragen over individuele coaching

Een trainingsgroep is max. 8 personen groot. Dit is precies goed om met elkaar een groep te vormen, eventueel subgroepjes te vormen voor sommige oefeningen en om van elkaar te leren.

Ja, je krijgt na elke trainingsdag huiswerk mee. Dit staat ook nog een keer in de mail die ik na afloop van elke trainingsdag stuur.

Ja, dat kan. De gehele training kost €395,- (voorafgaand aan de training), of €210,- in 2 termijnen (de eerste termijn voorafgaand aan de training).

Een groepstraining  is algemener dan een individueel traject, waarin je echt je persoonlijke situatie en issues uitdiept en oplost. In een groepstraining komen de veelvoorkomende situaties ter sprake, situaties die iedereen herkent, dat schept verbinding en het maakt dat je voelt dat je daarin niet alleen staat. Wat ook nog een voordeel is van een groepstraining, is dat de deelnemers zoveel van elkaar leren; inzichten, praktische tips en oplossingen. Dat is heel waardevol.

Blog

De Keuzecoach
Jill Siereveld
Hoorn 368
2404 HL Alphen a/d Rijn

E. info@dekeuzecoach.com
T. +31(0)6 48154763