Wil je ook regelmatig tips per email ontvangen die ervoor zorgen dat je je weer gelukkig voelt omdat je (de goede) keuzes kunt maken?
Individuele Coaching
Wil jij ook kiezen voor jou? Lukt het alleen niet in je eentje deze keuze te maken?

Individuele coaching

Vind je het ook zo moeilijk om een KEUZE te maken die ervoor zorgt dat je weer voelt dat je LEEFT? Dat je weer BRUIST, ENERGIEK bent en BLIJ met wat je doet?

Je staat al een tijdje voor zo’n keuze, het suddert in je en dat overschaduwt eigenlijk alles wat je doet. Je voelt voortdurend de twijfels, de stress en dat onbestemde gevoel van ‘zo wil ik het niet langer’. Alles in jou voelt dat er iets moet veranderen, dat je iets WIL veranderen. Maar hoe neem je nu de goede beslissing? En kun je dat wel zomaar doen? Dat heeft namelijk ook effect op je gezin/partner en tenslotte hebben zij daar niet voor gekozen. Of stel dat je spijt krijgt omdat je de verkeerde keuze maakt? Dan is niet kiezen en blijven doen wat je al doet beter, toch?

Zo dacht ik in elk geval wel en dat heeft me bijna mijn gezondheid gekost. Dus toen heb ik besloten om toch te gaan voor de keuzes die voor mij diep in mijn hart juist voelen. En dat bleek de juiste keuze!

Hoe zou het voor je zijn als je een keuze zou hebben gemaakt?!

Alles in je schreeuwde al een tijdje om die verandering. Je kunt dan 100% gaan voor de richting die je gekozen hebt. Alle eerdere twijfels kun je van je schouders laten glijden. Je bulkt van de energie. En je voelt je van binnen zo blij als een kind. Een nieuwe uitdaging…één waar je echt voor hebt gekozen en die helemaal bij jou past!

Weg zijn de onrust, de frustratie en de twijfels van het maar blijven uitstellen van een keuze. Met het maken van deze juist keuze voor jou, zijn ze als sneeuw voor de zon verdwenen. Het bruist weer bij je van binnen, je hebt enorm veel zin om er voor te gaan. Zo goed als je je nu voelt, straal je dat ook uit naar buiten. Geen kort lontje meer en je emotionele buien zijn vervangen door geluksgevoel en blijdschap.

Je nieuwe leven staat voor de deur: jouw nieuwe versie! Go for it!

Wil je ook eindelijk eens kiezen voor JOU? Lukt het alleen niet in je eentje deze keuze te maken?

Ik heb meerdere malen in mijn leven op een kruispunt gestaan. Ik had geen idee welke kant ik het beste kon opgaan? Welke keuze was de beste voor mij? Het meest lastige daarin vond ik het kiezen voor mezelf en onderscheid maken tussen hoofd- en hartkeuze.
In het begin volgde ik vaak het stemmetje in mijn hoofd omdat ik dacht dat dát het juiste stemmetje was. Die gaf me tenslotte duidelijke voordelen, logische redenen en praktische overwegingen om voor een bepaalde keuze te gaan. Niks bleek echter minder waar. Keuzes maken op basis van je logische verstand blijken zelden de juiste keuzes te zijn.

Na een paar minder goede keuzes, heb ik geleerd naar mijn hart te luisteren. Dat viel helemaal niet mee in het begin. Want hoe doe je dat?? Maar inmiddels weet ik hoe je naar je hart luister. En daar komen altijd de juiste keuzes uit, omdat ze 100% vanuit jou komen.

Om jou nog verdere twijfel, stress en een lamgeslagen gevoel te besparen heb ik een traject ontwikkeld. Hiermee ga je ontdekken wat jij nu eigenlijk wil om je leven weer écht te leven. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om nog een tijdje aan te modderen, uit te stellen, helemaal niets doen maar uiteindelijk weet je dat het keuzemoment toch aanbreekt. Dus waarom niet nu?!
Mijn eigen ervaring, plus mijn ervaring als coach, heb ik omgezet in een stappenplan om jou ook te kunnen helpen de beste keuze voor jezelf te maken en daar ook oprecht voor te kunnen staan. Dat je van binnen weet dat kiezen voor jezelf niet betekent dat je een ander in de steek laat, integendeel; zorgen voor jezelf is de ultieme manier om voor een andere te kunnen zorgen.

Wat kun je verwachten?

Dit stappenplan brengt je stap voor stap bij de, voor jou, juiste keuze. In een traject van zes sessies van ca. een uur, mag je genieten van mijn humor, kun je gebruik maken van mijn ervaring en geef ik je met mijn puntige vragen genoeg stof tot nadenken. 

Op logische wijze ontdek je waarom je moeite hebt met kiezen, hoe je dat kunt veranderen, wat je nu eigenlijk diep in je hart zou willen en hoe je dat kunt bereiken. Want waarom zou je nóg langer wachten en de keuze voor een betere versie van jezelf nog langer uitstellen?

 

Investering

Kies jij vandaag voor dit traject en daarmee voor jezelf? Laat mij je helpen om uit te vinden wat je nu écht wil!

Investering in dit traject is €595 (voldaan voorafgaand aan het traject) of 2 maal €315 (eerste betaling voldaan voorafgaan aan het traject).

 

Schrijf je nu in!

Recensies

Meest gestelde vragen over individuele coaching

Ik heb een methode ontwikkeld speciaal gericht op het leren kiezen voor jezelf en keuzes maken en die past precies in 5 sessies. Elke sessie heeft een thema dat we onderzoeken en uitdiepen met dát verschil dat bij jouw traject, jij centraal staat. Dus jouw persoonlijke omstandigheden, opvoeding en levenssituatie komen dan ter sprake, waardoor je een traject op maat hebt.

Ik begeleid je, help je inzicht te krijgen en je bewust te worden van een aantal zaken en sta naast je gedurende het traject. Het resultaat echter valt of staat met jouw motivatie om aan het werk te gaan en stappen te gaan zetten.

Ja, iedereen kan dat. Wat nodig is is de durf om te reflecteren en uit je comfortzone te stappen.

Alles wat we samen bespreken, blijft tussen ons.

 

Je kunt heel veel dingen zelf oplossen. Issues die al wat langer duren of waar je een patroon in herkent bij jezelf, zijn goed om met behulp van coaching aan te pakken omdat ze dan vaak sneller en blijvend worden opgelost. Dit is zo omdat ik als geschoolde buitenstaander dieper doorvraag, spiegel en jouw blinde vlekken niet ontzie.

Je kunt een geplande afspraak 24 uur van tevoren afbellen. Dan heb ik de mogelijkheid om nog iemand anders in te plannen. Als je je afspraak annuleert binnen 24 uur voor de geplande afspraak ben ik genoodzaakt om je €50,- in rekening te brengen.

Het hele traject kost €595,- (voldaan voorafgaand aan het traject), of €315,- in 2 termijnen (de eerste termijn voldaan voorafgaand aan het traject).

De Keuzecoach
Jill Siereveld
Hoorn 368
2404 HL Alphen a/d Rijn

E. info@dekeuzecoach.com
T. +31(0)6 48154763