Wil je ook regelmatig tips per email ontvangen die ervoor zorgen dat je je weer gelukkig voelt omdat je (de goede) keuzes kunt maken?
Groepstraining Krachtige keuzes
Ben je klaar met dat lamgeslagen, energieloze gevoel en de tijd die maar doortikt?

Groepstraining Krachtige Keuzes

Kies voor jouw ideale leven in mijn trainings-4-daagse.

Ben je klaar met dat lamgeslagen, energieloze gevoel en de tijd die maar doortikt? Wil jij ook die krachtige keuzes leren maken, die ervoor zorgen dat je weer bergen energie hebt en het leven weer omarmt?

Herken je dit?

De tijd vliegt voorbij

De tijd vliegt voorbij en je hebt zo sterk het gevoel dat je iets anders wil. Een andere richting, een andere invulling, iets waarbij je voelt dat je waardevol bent, een bijdrage levert aan…want voor je het weet is er weer een jaar voorbij.

Geen plezier meer

Je rent en vliegt de hele dag, voor je gezin zorgen, werken, boodschappen, huishouden, etc. En eigenlijk ben je al een tijdje geleden het plezier verloren in je leven, jezelf verloren misschien. Je denkt steeds vaker: en nu is het mijn tijd!

Uitstel-gedrag

Je schuift de keuze waar je voor staat al een tijdje voor je uit. Want je bent bang voor de consequenties; stel dat het niet goed gaat, dat er teveel verandert voor thuis? of stel dat je enorme spijt krijgt?

Lamgeslagen

Je bent lamgeslagen omdat je maar niet kan kiezen. Je twijfelt al best een tijdje. Je denkt er zo veel over na, je hebt ideeën van wat je anders zou willen gaan doen maar ook zoveel twijfels….dus doe je helemaal niets.

Je wilt geen tijd meer verspillen

Je hebt iets meegemaakt, of van nabij meegemaakt waardoor je ineens heel duidelijk weet dat je alles uit het leven wil halen en geen tijd meer wil verspillen

Als je niet heel snel voor jezelf gaat staan en keuzes gaat maken die goed zijn voor jou, krijg je er eeuwig spijt van. Dan tikt de tijd weg en leef je je leven over 10 jaar nog steeds op deze, onbevredigende manier. Je zult je steeds ongelukkiger voelen. 

Je krijgt last van stress met allerlei lichamelijke kwaaltjes en waarschijnlijk word je steeds prikkelbaarder en sneller emotioneel. Tot de bom een keer barst en je voor langere tijd uitvalt. 

Wil je echt wachten tot de keuze voor jóu is gemaakt?

Hoe zou het voor je zijn als je weet hoe je de beste keuze maakt voor JEZELF?

Je wil een leuk leven, waar je met volle teugen en met energie van kunt genieten. En vooral: waar je zelf voor gekozen hebt, zelf invloed op hebt, een keuze die je diep in je hart al lang wist maar waar je je nog niet bewust van was. Het mag best een vol leven zijn, als het maar gevuld is met dingen waar je gelukkig mee bent, waar je blij van wordt, waar je plezier in hebt. Oké, dat dat niet 100% van de tijd zo kan zijn, weet je ook wel, maar 80% is zeker haalbaar en je wil vanaf nu niet meer voor minder gaan.

En dat is mogelijk!

In een groepstraining met maximaal 8 deelnemers deel ik de meest waardevolle ervaringen en tips uit mijn coaching-trajecten van de afgelopen jaren. Hiermee gaat het jou lukken om keuzes te maken en vooral te kiezen met je hart, voor jou. Ook mijn eigen missers en successen op het gebied van keuzes zal ik je niet onthouden. 

4 trainingsdagen, 4 modules, inclusief een werkboek, waarin je dit leert, van mij, maar ook van elkaar.

Deze gehele training vraagt slechts een investering 3 maal €145 of 2 maal €210 (eerste betaling voldaan voorafgaand aan het traject).

Schrijf je hier in

Aan het eind van deze training ga je naar huis met:

  • Antwoord op de vraag: wie ben jij en wat maakt jou uniek?
  • Inzicht in je belemmerende overtuigingen t.a.v. keuzes maken
  • Overzicht over je leven en de keuzes die er zijn
  • Inzicht over wat je diep in je hart zou willen
  • Stappenplan voor het maken van die voor jou juiste keuze

Wil je ook eindelijk kunnen en durven kiezen? Wacht dan niet langer!!

Ook ik heb in mijn leven voor diverse keuzes gestaan. Zowel zakelijk als privé. Op allebei de gebieden heb ik meer dan genoeg ervaring met het uitstellen van keuzes. Omdat ik niet durfde, omdat ik niet kon kiezen tussen twee, omdat ik daarmee mogelijk anderen zou kwetsen…Kortom, allerlei redenen om geen keuze te maken.

Tot het moment dat ik wel een keuze moest maken omdat het ten koste van mijn gezondheid ging. Al doende heb ik de kunst van het kiezen, dus de echte goede keuzes voor mij maken geleerd. Kies je met je verstand of kies je met je hart? Het eerste lijkt altijd het meest voor de hand liggend. Maar de keuzes die ik met mijn hart hebt gemaakt, bleken altijd de juiste voor mij te zijn.

En dat is wat ik jou ga leren in deze 4-daagse training.

Dus schrijf je in en kies voor jezelf!

Recensies

Meest gestelde vragen over groepstraining

Een trainingsgroep is max. 8 personen groot. Dit is precies goed om met elkaar een groep te vormen, eventueel subgroepjes te vormen voor sommige oefeningen en om van elkaar te leren.

Ja, je krijgt na elke trainingsdag huiswerk mee. Dit staat ook nog een keer in de mail die ik na afloop van elke trainingsdag stuur.

Ja, dat kan. De gehele training kost €395,- (voorafgaand aan de training), of €210,- in 2 termijnen (de eerste termijn voorafgaand aan de training).

Een groepstraining  is algemener dan een individueel traject, waarin je echt je persoonlijke situatie en issues uitdiept en oplost. In een groepstraining komen de veelvoorkomende situaties ter sprake, situaties die iedereen herkent, dat schept verbinding en het maakt dat je voelt dat je daarin niet alleen staat. Wat ook nog een voordeel is van een groepstraining, is dat de deelnemers zoveel van elkaar leren; inzichten, praktische tips en oplossingen. Dat is heel waardevol.

Blog

De Keuzecoach
Jill Siereveld
Hoorn 368
2404 HL Alphen a/d Rijn

E. info@dekeuzecoach.com
T. +31(0)6 48154763