Wil je ook regelmatig tips per email ontvangen die ervoor zorgen dat je je weer gelukkig voelt omdat je (de goede) keuzes kunt maken?

Meest gestelde vragen over individuele coaching

Ik heb een methode ontwikkeld speciaal gericht op het leren kiezen voor jezelf en keuzes maken en die past precies in 6 sessies. Elke sessie heeft een thema dat we onderzoeken en uitdiepen met dát verschil dat bij jouw traject, jij centraal staat. Dus jouw persoonlijke omstandigheden, opvoeding en levenssituatie komen dan ter sprake, waardoor je een traject op maat hebt.

Ik begeleid je, help je inzicht te krijgen en je bewust te worden van een aantal zaken en sta naast je gedurende het traject. Het resultaat echter valt of staat met jouw motivatie om aan het werk te gaan en stappen te gaan zetten.

Ja, iedereen kan dat. Wat nodig is is de durf om te reflecteren en uit je comfortzone te stappen.

Alles wat we samen bespreken, blijft tussen ons.

 

Je kunt heel veel dingen zelf oplossen. Issues die al wat langer duren of waar je een patroon in herkent bij jezelf, zijn goed om met behulp van coaching aan te pakken omdat ze dan vaak sneller en blijvend worden opgelost. Dit is zo omdat ik als geschoolde buitenstaander dieper doorvraag, spiegel en jouw blinde vlekken niet ontzie.

Je kunt een geplande afspraak 24 uur van tevoren afbellen. Dan heb ik de mogelijkheid om nog iemand anders in te plannen. Als je je afspraak annuleert binnen 24 uur voor de geplande afspraak ben ik genoodzaakt om je €50,- in rekening te brengen.

Het hele traject kost €595,- (voldaan voorafgaand aan het traject), of €315,- in 2 termijnen (de eerste termijn voldaan voorafgaand aan het traject).

Meest gestelde vragen over het groepstraject

Een trainingsgroep is max. 8 personen groot. Dit is precies goed om met elkaar een groep te vormen, eventueel subgroepjes te vormen voor sommige oefeningen en om van elkaar te leren.

Ja, je krijgt na elke trainingsdag huiswerk mee. Dit staat ook nog een keer in de mail die ik na afloop van elke trainingsdag stuur.

Ja, dat kan. De gehele training kost €395,- (voorafgaand aan de training), of €210,- in 2 termijnen (de eerste termijn voorafgaand aan de training).

Een groepstraining  is algemener dan een individueel traject, waarin je echt je persoonlijke situatie en issues uitdiept en oplost. In een groepstraining komen de veelvoorkomende situaties ter sprake, situaties die iedereen herkent, dat schept verbinding en het maakt dat je voelt dat je daarin niet alleen staat. Wat ook nog een voordeel is van een groepstraining, is dat de deelnemers zoveel van elkaar leren; inzichten, praktische tips en oplossingen. Dat is heel waardevol.

Meest gestelde vragen over de gratis keuze sessie

Als je een afspraak maakt hiervoor, via www.dekeuzecoach.com/gratiskeuzesessie, kom je na het plannen van de afspraak vanzelf op een pagina met een vragenformulier. Die moet je invullen en mailen voor 17.00 uur de dag voorafgaande aan je afspraak. Op die manier kunnen we ons allebei voorbereiden op de Keuzesessie en kan ik je tips zo persoonlijk mogelijk maken.

Omdat je elkaar ziet bij Skype, is het meer een echte kennismaking. Ook voelt het meer als een echt gesprek omdat we elkaar zien praten en de mimiek erbij. Daaraan kun je vaak nog meer zien wat iemand echt bedoelt en echt raakt.

Waarschijnlijk heb je iets van me gelezen of van me gehoord via via en heb je je herkend in de vrouwen die ik begeleid. Dus heb je zelf een kleine of grote keuze-issue. Door een gratis Keuzesessie met mij kan ik je in dat half uurtje minimaal 2 tips geven waar je echt wat aan hebt, omdat we het over jou persoonlijke situatie hebben.

Staat jouw vraag hier tussen? Stuur me dan een berichtje met jouw vraag en ik geef je zo snel mogelijk een antwoord.

De Keuzecoach
Jill Siereveld
Hoorn 368
2404 HL Alphen a/d Rijn

E. info@dekeuzecoach.com
T. +31(0)6 48154763