Wil je ook regelmatig tips per email ontvangen die ervoor zorgen dat je je weer gelukkig voelt omdat je (de goede) keuzes kunt maken?
E-Coaching
Wil jij ook die keuzes maken die ervoor zorgen dat je weer plezier hebt in het leven?

Wil jij ook weer de regie over je leven?

Wil jij ook die keuzes maken die ervoor zorgen dat je weer plezier hebt in je leven en een einde maken aan alle twijfels en frustraties? Maar zou je zo'n traject liever per email doen?

Je hebt al een tijdje het gevoel dat je het anders wil in je leven. Je weet niet precies wat maar ergens in de afgelopen jaren is het misgegaan. Heb je teveel gegeven van jezelf, aan iedereen behalve jezelf. En daar heb je nu last van. Alles loopt gesmeerd in het gezin, maar jij voelt je nog maar een schim van wie je vroeger was. Je doet wat je moet doen maar hebt er vaak geen plezier meer in. De hoogste tijd om nu voor jezelf te gaan zorgen. Dat kan namelijk naast elkaar: zorgen voor jezelf en zorgen voor anderen. Tijd voor jou!

Hoe zou het voor je zijn als je je twijfels en frustraties achter je kon laten?

Je staat op en hebt zin in de dag die voor je ligt. Natuurlijk is het altijd een geregel en een organisatie om het gezin goed te laten draaien. Maar je doet het nu met veel minder moeite en frustratie omdat je daarnaast ook dingen van jezelf hebt, dingen die je graag doet, waar je blij van wordt. Je hebt (her)ontdekt wat je fijn vindt en waar je energie van krijgt. Je hebt heel duidelijk keuzes gemaakt, die ervoor zorgen dat je jouw leven weer met plezier leeft.

En dat is mogelijk!

Net als jij zat ik ook in die mallemolen van alleen maar zorgen. Zorgen voor iedereen, zorgen dat alles als een ge-oliede machine liep, thuis en op mijn werk. En het lukte allemaal, alles liep gesmeerd. Alleen ik liep langzaam maar zeker helemaal leeg qua energie. Op zeker moment heb ik heel duidelijk besloten dat het zo niet langer ging en dat ik het anders wilde. Die keuze heeft een hoop veranderd, ten goede. De ge-oliede machine is nu soms iets minder ge-olied, maar ik kan dat ook loslaten omdat ik nu soms mijn tijd op een andere manier gebruik. Ik besteed mijn tijd nu vaker aan iets wat ik de moeite waard vind en waar ik energie van krijg. En geloof me; het is het meer dan waard!

Hoe werkt e-coaching en wat kun je verwachten?

D.m.v. e-coaching ga ik jou daarmee helpen; laten ontdekken wat jij belangrijk en leuk vindt. Ook de reden waarom je daar nu niet voor kunt of durft te kiezen gaan we achterhalen.

E-coaching is ook coachen op maat. Naast het luisteren, vragen stellen, tips en oefeningen die je per mail ontvangt, zul je ook verschillende huiswerk oefeningen krijgen (net als tijdens het face-to-face-coachingtraject). Dit helpt je de gestelde doelen ook daadwerkelijk te realiseren. In één tot drie maanden werken we intensief aan jouw vraag en zet je telkens kleine stapjes naar je doel. Als coach ben ik online bij je tijdens deze verandering. Mocht je toch behoefte hebben aan één of twee face-to-face gesprekken, behoort dit ook tot de mogelijkheden.

E-coaching is een bewezen effectieve methode (Universiteit Tilburg) omdat het een aantal voordelen biedt:

  • Schrijven werkt relativerend, je zet al schrijvend zaken meer op een rijtje, dat is al een mooie eerste stap.
  • Je hebt meer tijd om na te denken over de vraag en het antwoord.
  • Het e-coachen is plaats- en tijdsonafhankelijk. je kunt het doen op tijden die jou schikken en je hebt geen reistijd.
  • De relatieve anonimiteit maakt het voor sommige mensen makkelijker zichzelf en open te zijn.
  • Alles wat je schrijft staat chronologisch gestructureerd in een dossier waar alleen jij en je coach toegang toe hebben. Door dit regelmatig terug te lezen zie je je vorderingen en blijf je scherp.
  • De coaching is heel effectief omdat je vaker contact hebt; ik reageer snel (soms binnen een paar uur maar altijd binnen 48 uur, weekend uitgezonderd). Je hoeft dus niet op je volgende afspraak te wachten.

Duur van het traject

Gemiddeld zijn er één tot twee contactmomenten per week over een periode van vier, acht of twaalf weken. De berichten worden verstuurd via een beveiligd programma, waardoor de privacy gewaarborgd is. Je hebt met een persoonlijke inlogcode toegang tot je dossier.

Een e-coachtraject kun je starten met een intake-/kennismakingsgesprek. Dit kan face-to-face maar ook per Skype. Hierin maken we kennis met elkaar en krijg je antwoord op al je vragen over e-coaching. Ook bespreken we wat het doel is dat je wil bereiken. 

Denk je dat e-coaching bij je past? Dan kijken we samen welk pakket je wil afnemen.

E-coaching kan ook prima onderdeel uitmaken van een ander traject.

Investering

Kennismakingsgesprek: Face-to-face €45,-, Skype gratis

Face-to-face-gesprek tijdens traject: €45,-, Skype gratis (max.1 keer per maand).

Pakket 1: 1 maand, gemiddeld 10 coach-contacten €300,- per maand (ex BTW).

Pakket 2: 2 maanden, gemiddeld 20 coach-contacten € 275 per maand (ex BTW).

Pakket 3: 3 maanden, gemiddeld 30 coach-contacten € 250 per maand (ex BTW).

Dus wil jij nú aan de slag en de juiste keuzes gaan maken? En is dit precies een traject voor jou?

Recensies

Ik heb het e-coaching (in beveiligde omgeving) traject gevolgd, ik zou dit mensen aanraden, in alle rust, zonder dat er iemand tegenover je zit, waardoor je de confrontatie aan kunt gaan met je eigen gedachten. Als je dan alles kunt benoemen wat er in je op komt naar aanleiding van de vragen van je coach maak je een zelf reflectie waar je niet om heen kunt. Er worden vragen op je afgevuurd waar je zelf nooit op zou komen en het dwingt je om duidelijke standpunten in te nemen. Ik ben met mijzelf in gesprek geweest met op de achtergrond die vragen steller (Jill) die fysiek niet aanwezig is. Daardoor kun je uitgebreid de tijd nemen en je zelf corrigeren als je het terug leest en kom je tot inzichten waar je soms van schrikt. Ik denk zelf dat dit niet kan als je in een gesprek zit, want dan kun je van het onderwerp afdwalen en voor je het weet zit je heel ergens anders. Het heeft mij af en toe afgemat, want je bent eigenlijk constant in gesprek met jezelf maar daardoor mij zelf weer hervonden en gewaardeerd. Ik heb nu de tools om verder te gaan.

M.H.

Den Haag

Blog

De Keuzecoach
Jill Siereveld
Hoorn 368
2404 HL Alphen a/d Rijn

E. info@dekeuzecoach.com
T. +31(0)6 48154763