Wil je ook regelmatig tips per email ontvangen die ervoor zorgen dat je je weer gelukkig voelt omdat je (de goede) keuzes kunt maken?
Dagdeel Coaching
Hoe zou het zijn als je wist welke keuze je wilde maken en die ook echt zou ma-ken?

Dagdeel Coaching

Sta je voor één of meerdere keuzes en zou je willen dat je knopen kunt doorhakken? Dat je nu eindelijk eens écht kunt of durft te kiezen? 

Je hebt een dilemma en je komt er maar niet uit. Het houdt je al een tijdje bezig en het ene moment denk je er heel anders over dan het andere moment. Dit is afhankelijk van hoe je je voelt, hoe je dag verloopt en nog een paar variabelen. Soms ga je de de ene kant op en dan ineens voel je toch weer meer voor de andere kant. En je wordt er gek van, dat getwijfel en gewiebel, bijna 24/7.

Hoe zou het zijn als je wist welke keuze je wilde maken en die ook echt zou maken?

Je zou weten weten wat je wilde, je dilemma zou er niet meer zijn, omdat jij een keuze had gemaakt. Weg met de twijfels, de frustratie, het heen en weer-spelletje in je hoofd. Zelfs terwijl je niet alle consequenties overziet, maak je met het volste vertrouwen je keuze. En wat een last valt er dan van je af. Je leven wordt niet meer beheerst door de beslissing waar je voor staat, maar je kunt je nieuwe richting inslaan, hoe klein de verandering ook is, het voelt alsof je iets nieuws doet. En dat voelt zó goed!

Wil je ook liever gisteren dan vandaag die keuze maken?

Ook ik heb een aantal keren in mijn leven voor een dilemma gestaan. En hoe langer ik het uitstelde, hoe groter de last werd voor mezelf. Constant was ik er mee bezig, waardoor ik ondertussen alle dingen maar half deed of er maar half van genoot. Eeuwig zonde! Mijn excuus was dat ik er toch écht goed over na moest denken en dat kost nou eenmaal tijd. Maar ondertussen tikte de tijd alleen maar door en voelde ik me ellendig. Ik heb toen hulp gezocht om tot een keuze te komen die precies goed was voor mij. En daarmee kreeg ik mijn leven weer terug. Mijn leven zoals ik het wilde en dat gaf me heel veel plezier en energie. Dat kan ook bij jouw leven. Dus waar wacht je nog op?

Dagdeel Coaching

Wil je een dagdeel sparren over welke dilemma’s jou bezighouden?

Ben je op zoek naar instant oplossingen voor je vele dagelijkse keuzes en overwegingen?

Ga je liever voor intensieve en snelle coaching?

Zou je bepaalde overtuigingen en gewoonten graag eens onder de loep leggen?

 

Dan is er speciaal voor jou Dagdeel Coaching; een ochtend of middag 1-op-1 coaching. Lang genoeg om de diepte in te gaan en tot de kern van jouw keuze of dilemma door te dringen, maar geen wekenlang traject.

Een prachtige kans om jezelf beter te leren kennen en je bewust te worden van je gedachten, gevoelens en gedragingen, zodat je, wat je zou willen veranderen, met wat tips, ook daadwerkelijk kunt gaan doen. De keuze is aan jou!

Wat houdt Dagdeel Coaching in?

  • Een telefonisch gesprek (ca 30 minuten) over jouw vraag/probleem
  • Een ochtend (9.30-12.30 uur) of middags (13.00 – 16.00 uur) 1-op-1 coaching
  • Een telefonisch evaluatiegesprek (ca. 30 minuten) ca. 2 weken erna
  • Incl. voor- en nawerk
  • Investering: €250 (excl. BTW)

Hierna kun je beslissen of dit voldoende voor je is, of dat je er nog een vervolg aan wilt geven.

Blog

De Keuzecoach
Jill Siereveld
Hoorn 368
2404 HL Alphen a/d Rijn

E. info@dekeuzecoach.com
T. +31(0)6 48154763