Wil je ook regelmatig tips per email ontvangen die ervoor zorgen dat je je weer gelukkig voelt omdat je (de goede) keuzes kunt maken?
Coaching
E-Coaching: Wil je ook keuzes maken die ervoor zorgen dat je weer plezier hebt in je leven.
Lees verder
Coaching
Dagdeel coaching: Hoe zou het voor je zijn als je wist welke keuze je wilde maken en die ook echt zou ma-ken?
Click Here

Coaching

Hoe zou het voor je zijn als je voortaan makkelijker keuzes kan maken omdat je precies weet wat jij belangrijk vindt en waar jij energie van krijgt?

Ik ga je helpen zodat jij die keuze(s) kan gaan maken, vol overtuiging. 

Want je wil dolgraag ontdekken wie je ook alweer bent; niet de partner, de moeder, de vriendin etc. maar jij!  En daar wil je je keuzes op gaan baseren. En de keuze, waar je nu voor staat, wil je maken op basis van 100% jou.

 

En dat is mogelijk!

Samen gaan we je leven van dit moment, onder de loep leggen. Om er achter te komen wat je eigenlijk écht zou willen in je leven. Van welke dingen je energie krijgt, waar je blij van wordt en ook wat je vanaf nu achter je wilt laten. Na dit traject weet je precies wat je wil en hoe je dat kunt bereiken. En dan kun je die keuze(s) gaan maken; op naar een leven waar je plezier in hebt, energie genoeg in hebt en waarin je doet wat je graag wilt.

Voor specifieke informatie over individuele coaching, kun je verder lezen op de desbetreffende pagina.

Individuele coaching

Vind je het ook zo moeilijk om een KEUZE te maken die ervoor zorgt dat je weer voelt dat je LEEFT? Dat je weer BRUIST, ENERGIEK bent en BLIJ met wat je doet? Lees dan verder wat ik voor je kan betekenen!

E-coaching

Wil jij ook die keuzes maken die ervoor zorgen dat je weer plezier hebt in je leven en een einde maken aan alle twijfels en frustraties? Maar zou je zo'n traject liever per email doen?

Dagdeel coaching

Wil je een dagdeel sparren over welke dilemma’s jou bezighouden? Ben je op zoek naar instant oplossingen voor je vele dagelijkse keuzes en overwegingen? Ga je liever voor intensieve en snelle coaching? Zou je bepaalde overtuigingen en gewoonten graag eens onder de loep leggen?

De Keuze Coach
Jill Siereveld
Hoorn 368
2404 HL Alphen a/d Rijn

E. info@dekeuzecoach.com
T. +31(0)6 48154763